Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Xon's Platja, Ampuriabrava

Španělské pobřeží s hotelem Xon's Playa

Hotel Xon's Playa střední třídy se nachází v turistickém centru Empuriabrava, jen asi 100 m od pláže. Obchodní zóna s butiky, obchody, bary a restauracemi a také autobusová zastávka se nacházejí v bezprostřední blízkosti.

Hotel byl postaven v roce 1985 a na 9 podlažích je celkem 210 apartmánů. K vybavení hotelu patří recepce, výtahy, minimarket, butik a kadeřník. Dále hotel disponuje 3 konferenčními místnostmi, televizní místností, hernou, 2 restauracemi, restaurací bufetového typu "Oasis", indickou restaurací "Taj Mahal" a u bazénu je hospůdka "Rendez-Vous". Navíc nabízí hotel praní prádla, hlídání dětí a pro malé hosty také dětské hřiště a miniclub.

Ve venkovním prostoru je bazén se sladkou vodou a dětský bazén, bar u bazénu a sluneční terasa. Navíc mají hosté možnost si zahrát tenis, stolní tenis, billiard a minigolf (za poplatek). 20 km od hotelu se nachází golfové hřiště.

Apartmány pro 2-4 osoby jsou velké 35 m2 a najdete v nich koupelnu, kuchyňský koutek, ložnici se 2 postelemi, obývací pokoj s pohovkou na spaní pro 2 osoby, televizi, telefon, WLAN, terasu, sejf a centrální topení.
Apartmány pro 4-6 osob mají navíc 1 ložnici, apartmány pro 6-8 osob mají celkem 3 ložnice.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel Xon's Playa - možnost ubytování

Komentáře

Vzhledem k ceně byla poskytnutá nabídka služeb uspokojivá. Ocenili bysme o něco větší pestrost jídel. Před hotelem je mnoho parkovacích stání zdarma, takže není nutné využívat podzemní garáž. Ve vedlejší sezóně bylo obsazení hotelu příjemné. Příjezd různých skupinek seniorů na konci dovolené nám dával tušit, jaké je to s možností odpočinku během hlavní sezóny.

Španělsko na FB