Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Stella Maris, Blanes

Španělský hotel Stella Maris

Hotel Stella Maris se nachází na klidném místě, v místní části Los Pinos. Písčitá pláž je vzdálená jen asi 100 m, centrum města Blanes cca 1,5 km.
Hotel nabízí moderní vnitřní vybavení, v roce 2002 podstoupil rozsáhlou rekonstrukci. V hotelu se nachází celkem 98 pokojů, přijímací hala s výtahy a recepcí, klimatizovaná restaurace s oddělenou nekuřáckou částí, bar a herna.

Ve venkovních prostorách se nachází bazén (10 x 6 m) se sladkou vodou a samostatný dětský bazén. K dispozici jsou zdarma slunečníky a lehátka na sluneční terase.
V hotelu každý večer hraje živá hudba, za poplatek si můžete zahrát stolní tenis a billiár.

Pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou a WC, fénem, kabelovou televizí, telefonem a sejfem. Všechny pokoje mají balkón nebo terasu.
Stravování: Polopenze nebo plná penze - všechna jídla během dne jsou podávána formou bufetu. Při malé obsazenosti hotelu jsou příležitostně obědy nebo večeře nabízeny jako výběr z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Stella Maris s bazénem
Španělský hotel Stella Maris - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená v hotelu byla velmi pěkná a byli jsme zde celkově spokojeni. Poloha odpovídala přesně popisu, je tu mnoho možností pro podnikání výletů. Personál se stále snažil dělat vše perfektně, bez ohledu na to, jestli se jednalo o dospělého nebo dítě. Výběr jídla u snídaně mohl být větší, ale večerní bufet byl pestrý a bohatý a každý tam našel něco podle své chuti. bylo by fajn, kdyby hotel nabízel také animační program pro děti. Moje děti se zde ovšem nenudily.

Španělsko na FB