Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sirius, Santa Susanna

Španělský hotel Sirius, Costa Brava

Hotel Sirius se nachází v turistickém centru letoviska Santa Susana a od pláže je vzdálen pouze 150 m. Bary a obchody jsou ve vzdálenosti cca 100 m.

Nově postavený hotel s moderními prvky byl otevřen v roce 2000 a na 5 podlažích disponuje celkem 161 pokoji. Nabízí přijímací halu s recepcí (s celodenní obsluhou), výtah, lobby, bar s výhledem na moře, klimatizovanou restauraci a konferenční místnost. V udržované zahradě se nachází bazén s barem a sluneční terasou, lehátka jsou k dispozici zdarma.
V ceně ubytování je posilovna, za poplatek sauna, whirpool, pára a solárium. Ve vzdálenosti 12 km najdete golfové hřiště.

Pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou/WC, telefonem, televizí, minibarem, individuálně nastavitelnou klimatizací a topením, sejfem a terasou.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - všechna jídla jsou formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel Sirius - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená byla ideální pro ty, co chtějí jen ležet na pláži a nechtějí dělat nic jiného. Pro mě osobně bylo centrum příliš turistické, téměř zde nenarazíte na domorodé Španěly. Jsou zde jen hotely, jeden vedle druhého v délce několika kilometrů, žádné typické španělské restaurace, jen občerstvení. Pláž byla super, jen lehátka a slunečníky byly příliš drahé.

Španělsko na FB