Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Santa Susanna Resort, Santa Susanna

Hotelový areál Santa Susanna Resort, Santa Susanna

Hotel Santa Susanna Resort je od pláže vzdálen cca 1,2 km. Centrum letoviska Santa Susanna je vzdálené asi 900 m. Obchody a také autobusová zastávka jsou v bezprostřední blízkosti hotelu. Od hotelu na pláž a do obchodního centra jezdí autobus každých 30 min.

Hotel má celkem 215 pokojů, které jsou umístěny na 5 podlažích. V hotelu se nachází přijímací hala s recepcí, 3 výtahy, restaurace, bar, snack bar, televizní místnost, herna, 6 internetových terminálů (za poplatek), obchod se suvenýry, diskotéka, posilovna a kadeřník (za poplatek).
Ve venkovních prostorách najdete plavecký bazén se sladkou vodou, snack bar a lehátka se slunečníky. Pro malé hosty je k dispozici miniclub (4-12 let), oddělený dětský bazén a hřiště.

Strava: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, snacky 10:30 – 12:30 a 15:00 – 18:30 hod., káva, čaj a zákusky 16:00 – 17:00 hod., zmrzlina pro děti 11:00 – 22:00 hod.,
místní alkoholické a nealko nápoje 10:00 – 24:00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel Santa Susanna Resort - možnost ubytování

Komentáře

Prožili jsme zde velmi pěknou dovolenou s milými lidmi. Hotel byl velmi útulný a vhodný také pro děti, bylo zde mnoho Angličanů. Servis byl velmi dobrý, zaměstnanci odváděli dobrou práci. Animační programy byly dobré pro malé děti do 6 let. Hotel není moc vzdálený od centra. Přijeli jsme z letiště z Barcelony vlakem se 2 dětmi a vše probíhalo v pořádku. Jídlo a pití nám velmi chutnalo. Bazén byl trošku menší, ale velmi čistý.

Španělsko na FB