Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Santa Ana, Estartit

Španělské město Estartit s hotelem Santa Ana

Jednoduchý hotel Santa Ana se nachází v turistickém centru města Estartit a od pláže ho dělí jen pobřežní promenáda, asi 5 minut chůze. V blízkém okolí se nachází rozmanité obchody, bary a diskotéky.

Hotel byl postaven v roce 1975 a na 4 poschodích disponuje celkem 96 pokoji, z toho je 48 dvoulůžkových. Svým hostům hotel dále nabízí recepci (24 hodinový servis), sejf a výtah. Také zde najdete bar a televizní místnost.
Pro hosty je v nabídce solárium, basketbal a plážový volejbal. Dále je za poplatek k dispozici na pláži půjčovna vodních lyží, šlapadel a jízda na banánu.

Účelně zařízené pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Byli jsme zde celkem spokojení, především při daném poměru cena/nabídka služeb. Dobré bylo, že balkón směřoval na východ (slunná poloha) a že koupelna byla vybavená vanou. Denně byla stejná nabídka k snídani, pro vegetariány a vegany téměř nevhodná. Nebyl zde žádný výběr čaje (v nabídce byl jen černý čaj), žádné ovoce a zelenina. Bylo zde sice čisto, ale stále rámus z ulice. V moři byly velmi dobré podmínky pro potápění, mnoho ryb.

Španělsko na FB