Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sant Jordi, Santa Susanna

Španělský hotel Sant Jordi

Hotel Sant Jordi na pobřeží Costa Brava se nachází v letovisku Santa Susanna, je vzdálen od pláže cca 70 m (dostanete se k ní železničním podchodem). Do centra města Malgrat de Mar je to 1,5 km.

Jedná se o hotel střední třídy (163 pokojů) s rodinnou atmosférou. Hotel má přijímací halu, nekuřáckou restauraci, bar s televizí, internetový koutek, kavárnu, výtah. Zahrát si můžete billiard (za poplatek), hotel také pořádá animační programy pro děti i dospělé.
Venku najdete plavecký bazén s integrovaným whirpoolem, dětské bazény, sluneční terasu s lehátky.

Pokoje jsou příjemně zařízené s manželskou postelí nebo 2 oddělenými postelemi, koupelnou, WC, televizí se satelitem, sejfem, klimatizací (15.6.-15.9.) a balkónem.
Rodinné pokoje jsou vybavené stejně, ale mají manželskou postel a navíc 2 oddělené postele.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - všechna jídla formou bufetu.
Při all incl. jsou v ceně všechny místní nealko a alkoholické nápoje k jídlu a na baru od 10 – 24 hod, snacky od 15 – 18 hod., zmrzlina pro děti.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel Sant Jordi - možnost ubytování

Komentáře

Výhodná cena za kvalitní služby. Hotelový sejf, internet atd. se musí platit zvlášť. Hudba z okolních klubů byla často příliš hlasitá a rušila nás. Celkem to ale byla podařená dovolená v milém a cenově výhodném hotelu. Přátelský personál, který hovořil částečně německy a byl velmi ochotný. Jídlo a pití: pro mě jako vegetariána to nebylo příliš dobré, pro ostatní hosty ovšem ano.

Španělsko na FB