Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel S'agaro Mar, S'agaro

Španělský hotel S'agaro Mar - pohled na bazén

Hotel S'agaro Mar se nachází v zátoce Sant Pol, uprostřed udržované zahrady. Od pláže ho dělí jen pobřežní slepá ulice, leží v blízkosti většiny pamětihodností, které se v S'Agaro nacházejí. Pláž, stejně jako různé restaurace, je od hotelu vzdálená 100 m, centrum města asi 2,5 km. Letiště Girona je vzdálené přibližně 35 km.

S'agaro Mar byl renovován v roce 2001, patří do střední kategorie. Skládá se z hlavní budovy o 5 podlažích a jedné vedlejší budovy, která má 2 podlaží. Celkem je v hotelu 76 pokojů. Klimatizovaný hotel nabízí svým hostům přijímací halu s celodenní recepcí, hotelový sejf, směnárnu a výtah. Pro ubytované hosty je k dispozici posilovna zdarma. Dále zde najdete bar, restauraci a připojení na internet (za poplatek), za poplatek je k dispozici také parkoviště.
Ve venkovní části je bazén s dětským bazénkem.

Pokoje jsou elegantně zařízeny, najdete v nich vanu nebo sprchu a WC, telefon, kabelovou televizi se satelitem, sejf a terasu. Klimatizaci a topení je možné nastavit individuálně.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel S'agaro Mar - možnost ubytování

Komentáře

Jedná se o dobrý hotel. Jídlo bylo dobré, ale chyběly nám zde typické španělské speciality. Lokalita a pláž jsou nádherné, i pro relaxaci. Hledali jsme ubytování v klidném hotelu, a ten jsme také našli. Měli jsme pokoj s výhledem na moře a výhled byl opravdu velmi pěkný. Pláž byla v pěkné zátoce s čistou vodou, uklízeli ji každé ráno. V září je to zde velmi klidné a mnoho volného místa.

Španělsko na FB