Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Park San Jorge, Platja de Aro

Španělský hotel Park San Jorge, Costa Brava

Hotel Park San Jorge se nachází na klidném místě, na okraji městečka Platja de Aro. Je postaven nad 2 malými zátokami s pláží s hrubým pískem, které jsou vzdálené asi 80 m a dostanete se k nim po schodech. Je vzdálen asi 1 km od místního centra, autobusová zastávka leží 30 m od hotelu.

Plně klimatizovaný mezinárodní hotel nabízí k ubytování asi 119 pokojů na 2 patrech. K jeho zařízení dále patří recepce, restaurace s panoramatickým výhledem, internetové připojení (za poplatek), 2 výtahy, televizní místnost, salónek, jídelna a bar.
Ve venkovních prostorách se nachází bazén se samostatným dětským bazénem, sluneční terasa, poolbar. Lehátka a ručníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je vnitřní bazén. Za poplatek wellness centrum s whirlpoolem, saunou, lázněmi hamam, různými procedurami, masážemi. Tenisový kurt cca 100 m od hotelu, různá golfové hřiště v okolí, vodní sporty na plážích Platja de Aro.

Moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, sejfem (za poplatek), minibarem a klimatizací/topením (podle sezóny). Některé pokoje mají navíc balkón a výhled na moře.
Rodinné pokoje jsou 2 pokoje bez spojovacích dveří.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Španělský hotel Park San Jorge s bazénem
Španělský hotel Park San Jorge - ubytování

Místo

Hotel Park San Jorge 41° 49' 26.1336" N, 3° 4' 37.7976" E

Komentáře

Celý hotel se nachází na svahu. Při chůzi na pláž se musí překonat několik schodů, což pro lidi s tělesným postižením může být problém. Zátoky jsou velmi romantické, ale v hlavní sezóně jsou přeplněné. Pláž v místním centru je větší. Tam nejsou hotely ale tak pěkné (vysoké budovy). My jsme byli v tomto hotelu pár dní po okružní cestě, kterou jsme si naplánovali sami. S dětmi bych tento hotel nevolil. Jídlo bylo bohaté, ale bylo možné volit jen mezi dvěma hlavními jídly. Buď ryba nebo masový pokrm. Předkrmový bufet se skládal ze tří nebo čtyř teplých pokrmů, salátového bufetu, pár hotových salátů a polévky. Vše bylo chutné, ale nebyly zde žádné zvláštní místní pokrmy. Personál byl přátelský. Nejhezčí byla skutečně poloha hotelu s výhledem na moře z pokoje a z restaurace.
Location

Španělsko na FB