Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Odissea Park, Santa Susanna

Costa Brava, Santa Susanna - hotel Odissea Park

Hotel Odissea Park odděluje od písečné pláže jen pobřežní promenáda v Santa Susanně. Centrum města Malgrat de Mar s velkým množstvím obchůdků a příležitostí k zábavě je vzdálené cca 500 m.

Hotel byl postaven v roce 2007 a je vybaven recepcí, 2 výtahy, internetovým koutkem (za poplatek) a snack barem. V udržovaných venkovních prostorách najdete bazén se sladkou vodou, jacuzzi a sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou zde k dispozici zdarma.

Apartmány (2-4 osoby): moderně zařízené pokoje disponují místností, která slouží jako obývací pokoj a ložnice zároveň, a samostatnou ložnicí. Je zde také kuchyňský koutek, vana nebo sprcha/WC, telefon, sejf, televize se satelitem, klimatizace a balkón.
Apartmány (2-6 osob): Mají stejné vybavení jako předchozí apartmány, ale ještě navíc jednu samostatnou ložnici.
Výměna ručníků probíhá 2 x do týdne, úklid a výměna ložního prádla 1 x za týden. Při příjezdu je nutné zaplatit kauci 100 euro za apartmán.

Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel Odissea Park - možnost ubytování

Komentáře

Byla to hezká dovolená. Vlakem se dá jet až do Lloret de Mar. Na pokojích bylo velmi dobré, že jsme mohli mít internet. Všichni zaměstnanci byli velmi milí a přátelští.

Španělsko na FB