Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Oasis Park, Lloret De Mar

Hotelový areál Oasis Park, Costa Brava

Hotel Oasis Park se nachází asi 400 m od dlouhé písčité pláže. V bezprostředním okolí hotelu zde naleznete bohaté možnosti pro nákup i zábavu. Centrum Lloret de Mar je vzdálené asi 800 m, autobusová zastávka se nachází přímo vedle hotelu.

Hotel disponuje celkem 430 pokoji na 7 podlažích. Nabízí přijímací halu s recepcí, výtahy, restauraci, bar, kafetérii a pobytovou místnost s televizí a satelitem. V udržované venkovní části hotelu najdete 2 bazény se sladkou vodou, sluneční terasu a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky jsou zde zdarma k dispozici.
Pro malé hosty je dětský bazén, dětské hřiště a přibližně od poloviny června do poloviny září k dispozici miniclub (5-12 let).
Sport a zábava zdarma: wellnes s posilovnou, sauna a whirpool. Za poplatek je možné si zahrát stolní tenis, billiard nebo si zastřílet z luku. Několikrát za týden hotel pořádá pestrý animační program.

V útulně zařízených pokojích najdete koupelnu s WC, fén, telefon, sejf, televizi se satelitem, minibar (za poplatek), klimatizaci a balkón.
Stravování: Polopenze nebo plná penze, všechna jídla jsou formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Jeden z pokojů hotelu Oasis Park, Costa Brava

Komentáře

Hotel byl celkem dobrý. Za čistotu si zaslouží jedničku. Jídlo nebylo tak dobré, ale chutě jsou, jak je známo, různé. Pláž je od hotelu vzdálená nějaký ten kousek. Večer jsme občas jezdili z města taxíkem, protože se nám nechtělo jít tak daleko pěšky :). Pokoje byly zařízeny staromódně, ale čistota byla vynikající. Uklízečky čistily pokoje každý den. Koupelny byla vždy velmi čistá.

Španělsko na FB