Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Neptuno, Calella

Španělský hotel Neptuno s bazénem

Hotel Neptuno se nachází v centru letoviska Calella a od pláže je vzdálen jen několik metrů. V blízkém okolí hotelu se nachází velké množství restaurací, barů a jiných příležitostí k zábavě.

Hotel, který je vhodný pro rodiny, nabízí svým hostům lobby s recepcí, bar a kavárnu, restauraci, internetový koutek (za poplatek) a hernu. Ve venkovních prostorách hotelu se nachází 2 bazény (jeden za poplatek a jen pro dospělé) a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky je možné využívat za poplatek.
Za poplatek je možné si zahrát billiárd nebo si půjčit kolo. Pro nejmenší je k dispozici miniclub (dle sezóny) a dětské hřiště.

K vybavení pokojů patří sprcha a WC, fén, televize se satelitem, klimatizace a sejf.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, jsou ale o něco prostornější.
Apartmány se nacházejí ve vedlejší budově a disponují kuchyňským koutkem, ložnicí, obytnou místností, koupelnou a WC, televizí, telefonem a klimatizací.

Stravování: Při rezervaci apartmánu je možné vlastní stravování. Při rezervaci pokoje je možné zvolit mezi snídaní, polopenzí nebo plnou penzí - všechna jídla jsou podávaná formou bufetu. 1x týdně se konají tématické večeře s regionálními nebo mezinárodními specialitami z Andalusie, Katalánska, Mexika nebo Itálie.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Neptuno - možnost ubytování

Komentáře

Kdykoli bychom sem jeli znovu a rádi tento hotel doporučíme dále. Hosté by ovšem měli mít rádi děti, protože vnitřní dvůr není moc velký, ale je pěkně vybavený. Bylo možné si vzít jídlo s sebou na terasu (vnitřní dvůr).

Španělsko na FB