Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mar Ski, Blanes

Pohled na španělský hotel Mar Ski, Costa Brava

Hotel Mar Ski se nachází přímo na pobřežní promenádě a od pláže ho dělí jen jedna ulice. Místní centrum Blanes je vzdálené cca 500 m. Obchody a příležitosti k zábavě se nachází v bezprostřední blízkosti.

3-hvězdičkový hotel Mar Ski disponuje celkem 120 pokoji a svým hostům nabízí přijímací halu s recepcí, výtahy, restauraci a bar. Na střešní terase se nachází malý plavecký bazén.

Sport a zábava: Billiár za poplatek. Několikrát týdně hotel pořádá večerní zábavní program.
K vybavení pokojů patří koupelna a WC, telefon, sejf (oproti kauci), televize se satelitem a balkón. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive. Všchna jídla během dne jsou podávána formou bufetu. Při all inclusive jsou v ceně kromě snídaní, obědů a večeří také snacky od 10:00 do 23:00,
zmrzlina pro děti do 19:00, místní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 23:00.

Sport a zábava all inclusive:

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Mar Ski - možnost ubytování

Komentáře

Vše se nám zde velmi líbilo: hotel, jídlo, pláž, město i okolí. Byla to výborná dovolená, rádi sem pojedeme znovu. U hotelu jsou omezené možnosti parkování. Servis byl rychlý a nekomplikovaný. Bazén byl velmi malý a jen pro omezený počet lidí, není zde žádná vodní skluzavka. Není zde žádné hřiště pro děti ani dětský bazén, ale obojí se nachází v blízkosti hotelu (aquapark atd.). Dětský animační program nebo možnost hlídaní dětí bychom zde uvítali.

Španělsko na FB