Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kaktus Playa, Calella

Španělský hotel Kaktus Playa

Hotel Kaktus Playa se nachází v nové hotelové zóně ve španělském letovisku Calella, na pobřeží Costa Brava. Centrum je vzdálené cca 500 m a pláž se nachází ve vzdálenosti 100 metrů. Dostanete se k ní železničním podchodem.

Vkusný hotel střední třídy má celkem 3 podlaží se 3 výtahy, klimatizovanou recepci, přístup k internetu (za poplatek), televizní místnost, bar a restauraci.
Ve venkovních prostorách se nachází bazén, samostatný dětský bazén, sluneční terasa a bar (jen v hlavní sezóně). Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Za poplatek je billiárd, stolní tenis a také wellness centrum (od 16 let), kde se nachází posilovna, krytý bazén, sauna, whirlpool, masáže a kosmetická ošetření.
2 x týdně (v období 15.6.-15.9.11) hotel pořádá zábavní a taneční večery.

250 příjemně zařízených pokojů je vybaveno koupelnou a WC, fénem, klimatizací, telefonem, televizí se satelitem, sejfem a balkónem. Za poplatek je možné zapůjčení ledničky nebo dětské postýlky.
Rodinné pokoje mají 2 dvojlůžkové pokoje.
Superior pokoje mají navíc internetové připojení WLAN, výhled na bazén a vstup do wellness centra.

Stravování: Snídaně, polopenze (možnost výběru oběda nebo večeře) nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře jsou podávány formou bufetu. 1-2 x týdně se koná tématická večeře a showcooking.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Kaktus Playa s bazénem
Španělský hotel Kaktus Playa - ubytování

Komentáře

Splnilo se nám naše přání, a to prožít odpočinkovou dovolenou s koupáním. Mnoho času jsme strávili u bazénu a na pláži. K tomu dobré jídlo a milá obsluha, takže zde nebylo nic, na co bychom si mohli stěžovat. Přáli bychom si jedině na pokoji WLAN, ale člověk nemůže mít všechno. Kdo vyhledává klid, měl by sem jet mimo sezónu. Obzvláště ve městě je hodně rušno a hluk je slyšet i v hotelu. Nás zde nic nerušilo a prožili jsme nádhernou dovolenou. Rádi sem pojedeme znovu.

Španělsko na FB