Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hostalillo, Tamariu

Pohled na španělský hotel Hostalillo, Costa Brava

Hotel Hostalillo se nachází v klidné lokalitě, přímo v nádherné zátoce. Pláž je od hotelu oddělena pouze schody, centrum obce Tamaríu s malými obchody, bary a restauracemi je vzdálené jen pár minut chůze. Město Palafrugell je vzdálené asi 3 km, Platja d’Aro zhruba 30 km, letiště v Gironě asi 45 km a Barcelona asi 110 km.

Hotel má rodinnou, pro Španělsko typickou, atmosféru. Najdete zde restauraci s terasou, cafébar s televizí a satelitem a s výhledem na záliv Dels Liris v Tamariu, salónek, výtah, trezor k pronajmutí a veřejné parkoviště.
Sport a zábava: sluneční terasa s lehátky (zdarma), za poplatek potápění (200 m), pronájem loděk. V blízkosti hotelu je také golfové hřiště

Udržované a účelně zařízené pokoje mají vanu nebo sprchu a WC, telefon, televizi se satelitem, topení, výhled na moře. Je možné si zarezervovat pokoj s balkónem.
Stravování: Snídaně formou bufetu

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Hostalillo, Costa Brava - možnost ubytování

Komentáře

Hotel má naše doporučení. Nachází se v romantickém okolí mezi nádhernými rybářskými vesničkami, v malebné zátoce s pěknou pláží. Personál byl velmi pozorný, přátelský a vstřícný. Hotel má nepochybně svůj šarm. Před hotelem jsou 3 parkovací stání, jinak se musí člověk vydat na hledání volného parkovacího místa do okolí. Poloha: bez auta je možnost cestování logicky omezená. Když se člověk nějak dostane do Palafrugell, je možné odsud jet po pobřeží Costa Brava a nebo do měst Girona a Barcelona. Autobusy jezdí každou hodinu.

Španělsko na FB