Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel H Top Royal Sun Suites, Santa Susanna

Hotel H Top Royal Sun Suites, Santa Susanna

Hotel H Top Royal Sun Suites se nachází v klidné lokalitě letoviska, Santa Susanna, dlouhá písčitá pláž leží asi 200 m od hotelu. V bezprostřední blízkosti hotelu je množství obchodů a příležitostí k zábavě.

Hotel disponuje celkem 106 pokoji a svým hostům nabízí přijímací halu s recepcí, internetový koutek (za poplatek), výtahy, restauraci a snack bar. Na střešní terase se nachází plavecký bazén se sladkou vodou a sluneční terasou. Lehátka jsou zde zdarma k dispozici.
Pro malé hosty je oddělený dětský bazén, hřiště a program v miniclubu (4 – 12 let).
Sport a zábava: stolní tenis je v ceně, biliard za poplatek. Wellness centrum je v 10 km vzdáleném sesterském hotelu H TOP Royal Star ve městě Lloret de Mar. Zde najdete posilovnu, vyhřívaný krytý bazén, whirpool, saunu a turecké koupele – vše je možné využívat zdarma.

Pokoje jsou zařízeny v příjemném stylu a jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, klimatizací a balkónem nebo terasou.
Jednolůžkové pokoje jsou stejně vybaveny jako dvoulůžkové pokoje, jen jsou o něco menší.

Stravování: snídaně, polopenze, plná penze nebo all inclusive.
All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu,
studené a teplé svačiny 10:00 – 24:00 hod., zmrzlina pro děti 10:00 – 18:00 hod., místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10:00 – 24:00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel H Top Royal Sun Suites - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená byla velmi pěkná. Jen zde bylo mnoho opilých Angličanů, kteří byli ovšem milí. Jídlo a pití: K snídaní fazole se špekem, vajíčko a salám – to nám moc nechutnalo. Ale jinak bylo vše dobré.

Španělsko na FB