Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel H-Top Platja Park, Platja de Aro

Španělský hotel H-Top Platja Park s bazénem

Hotel H-Top Platja Park se nachází na klidném místě, cca 600 m od pláže. Centrum letoviska Platja de Aro s velkým množstvím obchodů a zábavních podniků je vzdálené jen několik minut chůze.

Komfortní hotel je plně klimatizovaný a disponuje celkem 200 pokoji, které se nacházejí na 4 podlažích. K zařízení hotelu patří přijímací hala s recepcí, výtah, internetový koutek (za poplatek), restaurace, bar s pianem, salónek a televizní místnost se satelitem.
Ve venkovních prostorách se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, dětský bazén, sluneční terasa a snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis. Hotel pravidelně pořádá pestrý animační a zábavní program, denně hraje hudba k tanci, 1 x týdně se koná představení flamenco. Za poplatek je velké fitness centrum, sauna, solárium, aerobik, masáže, hydroterapie.
Pro děti je k dispozici hřiště, dětský klub (4 - 12 let) a samostatný dětský bazén.

Prostorné pokoje jsou vybavené vanou a WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, minibarem (za poplatek), klimatizací a balkónem.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel H-Top Platja Park - ubytování

Místo

Hotel H-Top Platja Park 41° 48' 57.0924" N, 3° 3' 39.8736" E

Komentáře

V tomto hotelu jsme byli již potřetí, protože jsme velmi spokojeni s místním servisem a jídlem. Vybavení je jako ve všech hotelech této kategorie jednoduché a účelné. Není to žádný luxusní hotel, ale je zde velmi přátelský personál. Hotel je už trochu starší, ale je dobře udržován. Bazén je velmi malý a úzký. Personál v celém hotelu je velmi vstřícný. Hotel leží ve "druhé linii" - za obchodní ulicí. Na pláž se musí jít 10 až 15 minut. Pro večerní procházky je poloha velmi pěkná, je možné se zde procházet a nakupovat až do noci. Když člověk nemá na procházky chuť, prostě se stáhne do "druhé linie" a užívá si animačního programu v hotelu. Jídlo je výborné a velmi pestré, každý si tu najde pro sebe to pravé. Když něco dojde, je to okamžitě doplněné, a to i když přijdete k jídlu později - prostě nechybí nic! Každý večer je v nabídce jiný program, který se téměř každý týden opakuje. Ale je velmi pěkný a pestrý (taneční představení, kouzelnické show, artisti a různé tematické večery). Pláž je v sezóně velmi plná, ale je zde mnoho různých nabídek vodních sportů.
Location

Španělsko na FB