Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel H Top Olympic, Calella

Španělský hotel H Top Olympic

Hotel H Top Olympic se nachází na okraji města Calella na pobřeží Costa Brava, přibližně 400 m od písečné pláže. Místní centrum s velkým množstvím obchodů a příležitostí k zábavě je vzdálené asi 300 m, zastávka veřejné dopravy také 300 m.

Příjemně vybavený hotel disponuje celkem 527 pokoji. K jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtahy, restaurace, bar a kavárna.
Ve venkovních prostorách se nachází bazén se sladkou vodou a se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou zde k dispozici zdarma. Pro malé hosty je připraven miniclub a dětské hřiště.
Za poplatek si můžete zahrát billiárd a vyzkoušet různé druhy vodních sportů nabízené na pláži místními provozovateli. Hotel také pořádá pestrý animační program.

Moderně vybavené pokoje mají koupelnou a WC, sejf, televizi se satelitem, klimatizaci a balkón.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale mají navíc jeden 2-lůžkový pokoj.

Stravování: Snídaně, polopenze, plná penze nebo all inclusive - všechna jídla jsou podávaná formou bufetu. All inclusive - snídaně, obědy a večeře, místní alkoholické a nealko nápoje, studené a teplé snacky 10:00 – 24:00, zmrzlina pro děti 10:00 – 18:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel H Top Olympic s bazénem
Španělský hotel H Top Olympic - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni, vše se nám zde líbilo a užili jsme si to. Pokoje byly dobré, jen televizní programy mohly být také v jiných jazycích. Personál nemluvil moc německy, ale byl velmi milý a přátelský. Hotel se nachází na výborném místě s dobrým výhledem. Stoly byly čisté, jídlo bylo dobré, nápoje také. Nic na co bychom si mohli stěžovat.

Španělsko na FB