Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel H Top Calella Palace, Calella

Španělský hotel H Top Calella Palace

Hotel H Top Calella Palace se nachází na klidném okraji letoviska Calella, na pobřeží Costa Brava. Leží jen asi 300 m od pláže. Centrum města s velkým množstvím restaurací, barů a obchodů je vzdálené cca 350 metrů.

Přátelsky vedený hotel disponuje celkem 357 pokoji a svým hostům nabízí přijímací halu s recepcí, výtah, restauraci, bar a obchod se suvenýry.
V udržovaných venkovních prostorách se nachází bazén se sladkou vodou, sluneční terasa a bar. Na střešní terase se nachází whirlpool se sluneční terasou. Použití lehátek u bazénu i na terase je v ceně.

Pro nejmenší hosty je zde k dispozici 6 x týdně miniclub (4 – 12 let), samostatný dětský bazén a dětské hřiště.
Hotel také pořádá mezinárodní animační a zábavní programy. Za poplatek je billiárd a šipky, vodní sporty na pláži.

Vkusné a světlé pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, telefonem, televizí se satelitem, klimatizací, balkónem nebo terasou.
Jednolůžkové pokoje jsou o něco menší, jinak mají stejné vybavení.

Stravování: Snídaně, polopenze, plná penze nebo all inclusive - všechna hlavní jídla formou bohatého a pestrého bufetu, při all inclusive navíc přes den různé snacky, zmrzlina pro děti 10:00 – 18:00,
místní alkoholické a nealko nápoje 10:00 – 24:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel H Top Calella Palace s whirlpoolem
Španělský hotel H Top Calella Palace - ubytování

Komentáře

Zažili jsme zde odpočinkový týden. S tímto hotelem jsme byli vzhledem k poměru kvalita/cena velmi spokojeni. Někoho může rušit, že sem jezdí stále nové skupiny mladých lidí, které zde jsou pouze na jednu noc a jsou velmi hluční. Nám osobně to nevadilo, protože jsme také mladí.Poloha: Přibližně 10 minut pomalé chůze od centra a od pláže.

Španělsko na FB