Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel H Top Amaika, Calella

Španělský hotel H Top Amaika s bazénem

Hotel H Top Amaika je vzdálený asi 100 m od pláže. Rušné centrum letoviska Callela s velkým množstvím obchodů a příležitostí k zábavě je vzdálené také přibližně 100 m.

Hotel disponuje celkem 222 pokoji a k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtahy, restaurace, bary, pobytová místnost a internetový terminál. V udržovaných venkovních prostorách najdete plavecký bazén se sladkou vodou, samostatný dětský bazén a sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou pro ubytované hosty zdarma.

Při ubytování s all inclusive je v ceně ubytování sauna, jacuzzi a posilovna, je zapotřebí rezervace na recepci jeden den předem (sauna a jacuzzi je od 18 let). Večer příležitostně hraje v hotelu živá hudba k tanci.

K vybavení pokojů patří koupelna a WC, fén, telefon, televize se satelitem, rádio, sejf, minibar, klimatizace a topení (dle sezóny), internetové připojení a balkón.

Stravování: Snídaně, polopenze, plná penze nebo all inclusive - všechna jídla během dne jsou podávána formou bufetu. Při all inclusive jsou navíc v ceně snacky v restauraci 11:00 – 12:30, 15:30 – 19:00 a 22:30 – 24:00, místní alkoholické a nealko nápoje 10:00 – 24:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel H Top Amaika - možnost ubytování

Španělsko na FB