Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Guitart Monterrey, Lloret De Mar

Pohled na hotelový areál Guitart Monterrey, Lloret De Mar

Hotel Guitart Monterrey se nachází na pobřeží Costa Brava, přibližně 900 m od písčité pláže a 300 m od centra letoviska Lloret de Mar. Tam najdete také různé možnosti nákupu a zábavy.

Tradiční španělský hotel Guitart Monterrey se nachází v udržované zahradě, velké cca 50 000 m2 a disponuje na 4 podlažích 112 pokoji. Ke společným zařízením patří přijímací hala s recepcí s možností posezení, výtahy, bufetová restaurace se sluneční terasou, á-la-carte restaurací, barem a salónky. Dále je zde pro hosty k dispozici vyhřívaný krytý bazén s whirpoolem.
Ve venkovních prostorách je bazén se sladkou vodou a sluneční terasou. Lehátka a slunečníky je možné využívat zdarma.
Pro malé hosty je k dispozici dětský bazén a dětské hřiště, přibližně od půlky června do začátku září je v provozu také miniclub.
Sport a zábava zdarma: vnitřní bazén, whirpool, volejbal, boccia a stolní tenis. Za poplatek je možné využít 2 tenisové kurty s umělým osvětlením, golfový driving range/jamkoviště, saunu, solárium, hydromasáže, speciální sprchy a masáže.

Pokoje jsou vkusně a komfortně zařízeny a nabízí vanu nebo sprchu s WC, telefon, sejf, televizi se satelitem, klimatizaci a některé z pokojů i balkón.

Stravování: polopenze - bohatý bufet k snídani i večeři.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel Guitart Monterrey - možnost ubytování

Komentáře

Hotel i jeho servis se dají jen doporučit. Jedná se skutečně o 5-ti hvězdičkový hotel - to by měl člověk při rezervaci brát v úvahu. Je možné si vyjít za zábavou do města a v hotelu si užít odpočinku. V přímém sousedství sice teď probíhá výstavba, vše je ale v naprostém pořádku. Hlavní pláž v Lloretu není právě ta nejkrásnější, pozitivní je oproti jiným pěkným plážím výborný hotelový servis a lehátka, která jsou zde zdarma. Jiné pěkné a klidné pláže jsou vzdálené jen pár minut jízdy autem.

Španělsko na FB