Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Goya Park, Roses

Španělský hotel Goya Park

Hotel Goya Park se nachází v místní části Santa Margarita, cca 250 m od písčité pláže. Místní centrum letoviska Roses s velkým množstvím nákupních a zábavních možností je vzdálené asi 700 metrů. Letiště Barcelona je přibližně 170 km daleko.

Hotel nabízí svým hostům k ubytování 246 pokojů na 10 patrech. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), WiFi ve veřejných hotelových prostorech, klimatizovaná restaurace, bar, moderní společenská místnost. Parkoviště stojí cca 6 euro/den.
V udržované zahradě najdete sladkovodní plavecký bazén, sluneční terasu s lehátky a poolbar (otevřen červenec a srpen). Lehátka a slunečníky jsou u bazénu v ceně, na pláži za poplatek.

Pro děti je k dispozici samostatný dětský bazén, hřiště a animační program v dětském miniclubu (4 - 12 let) během hlavní sezóny (červenec až srpen).
V ceně ubytování je stolní tenis, boccia a minigolf. Hotel pravidelně pořádá zábavní program a show s živou hudbou, tancem a sportovními aktivitami.

Dvojlůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybavené koupelnou/WC, telefonem, sejfem (za poplatek), televizí se satelitem, stropním ventilátorem, balkónem nebo terasou. Fén k zapůjčení na recepci.
Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Španělský hotel Goya Park s bazénem
Španělský hotel Goya Park - ubytování

Místo

Hotel Goya Park 42° 15' 57.0564" N, 3° 9' 21.6036" E
Location

Španělsko na FB