Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Golden Taurus Park Resort, Pineda De Mar

Španělský hotel Golden Taurus Park Resort

Hotel Golden Taurus Park Resort je od místního centra Pineda De Mar s nákupními a zábavními možnostmi vzdálen asi 800 metrů. Nachází se přímo na promenádě, od pláže je oddělen pobřežní silnicí a kolejemi. Na písečnou pláž se dostanete podchodem pro pěší. Město Barcelona s letištěm je vzdálené asi 60 km.

Moderní rodinný hotel s mezinárodní klientelou nabízí k ubytování přes 400 pokojů na 8 patrech. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, 6 výtahů, internetový koutek (za poplatek), restaurace s terasou, bary, snack bar, kavárna, obchody, kadeřnictví, prádelna, vnitřní bazén. Parkoviště se nachází před hotelem (omezené množství parkovacích míst).

Ve venkovních prostorách se nacházejí 3 bazény (jeden s integrovaným whirlpoolem), sluneční terasa, poolbar, 2 dětské bazény. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je volejbal a multifunkční sportovní hřiště. Hotel pravidelně pořádá pestrý denní a večerní zábavní program pro malé i velké. Pro děti je připraven miniklub (4 - 11 let), malé ZOO, hřiště.
Za poplatek je minigolf, tenisový kurt, stolní tenis, billiárd, půjčovna jízdních kol.

Komfortní pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, sejfem (za poplatek), televizí se satelitem, klimatizací/topením (podle sezóny), balkónem nebo terasou.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou o něco větší a nemají balkón ani terasu.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky (10 - 12 a 16 - 18 hodin), po celý den zmrzlina, káva, čaj, místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Španělský hotel Golden Taurus Park Resort s bazénem
Španělský hotel Golden Taurus Park Resort - ubytování

Místo

Hotel Golden Taurus Park Resort

Španělsko na FB