Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Florida Park, Santa Susanna

Santa Susanna, hotelový areál Florida Park

Hotel Florida Park leží přímo na plážové promenádě ve španělském letovisku Santa Susanna, naproti dlouhé pláži. Dostanete se na ní podchodem pro pěší. Centrum města Malgrat de Mar je vzdálené asi 1,5 km (pravidelné autobusové spojení).

Moderní hotel je plně klimatizovaný a najdete v něm pěknou přijímací halu s fontánou, recepci (se sejfy), 3 panoramatické výtahy, restauraci, snack bar a bar s televizním koutkem. V rozsáhlých venkovních prostorách se nachází sluneční terasa s lehátky a slunečníky (v ceně), plavecký bazén s ostrůvkem a samostatný dětský bazén. Pro děti je miniclub (3 -11 let), dětské hřiště, herna a dětský animační program.
Sport/zábava za poplatek: stolní tenis, biliard, tenisový kurt, posilovna, sauna, pára, hydromasáže a whirpool. Několikrát týdně hotel pořádá zábavný program.

Pokoje jsou moderně zařízené, mají koupelnu/WC, fén, telefon, sejf, televizi se satelitem a balkón. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.

Stravování: je možné si objednat snídaně, polopenzi nebo plnou penzi. Všechny chody jsou podávány formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel Florida Park - možnost ubytování

Komentáře

V tomto hotelu jsem byl podruhé a rok od roku je to lepší a lepší. Hotel byl pro nás loni i letos perfektní. K pláži jsou to 2 minuty chůze a na diskotéku nebo do obchodů se dostanete za 2 - 5 minut. Náš pokoj byl s výhledem na moře, který byl velmi pěkný. Servis: u večeře nám jednou zapomněli donést námi objednané nápoje, ale dobré jídlo vše opět napravilo. Jídlo a pití: u jídla bylo vždy něco nového, sice stále ryby a maso, ale pokaždé jinak upravené. U jídla jako saláty a hranolky byly v nabídce stále a to se mi líbilo. Sport a volný čas: v hotelu se nějaký program konal každý večer. Pláž: pláž jsme měli přímo před nosem, je dlouhá, ale písek byl trochu hrubší – to bylo jediné co se dalo pláži vytknout. Bazén: bazén byl v naprostém pořádku, dostatečně velký a čistý. My jsme byli ovšem většinou na pláži. Vhodnost pro rodiny s dětmi: pro děti zde bylo hodně programu, byla to pro ně také jistě perfektní dovolená, tak jako pro mě.

Španělsko na FB