Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Delfin, Tossa De Mar

Tossa De Mar s hotelem Delfin, Španělsko

Hotel Delfin střední třídy leží v centru městečka Tossa de Mar a od pěkné písčité pláže ho dělí jen pobřežní ulice (asi 100 m). V bezprostředním okolí najdete nespočet obchodů, restaurací, barů a také zastávku autobusu (cca 500 m). Sousedními městy jsou Lloret de Mar a Sant Feliu de Guixols.

Hotel byl restaurován v roce 2004 a nyní na 3 podlažích disponuje 52 moderně renovovanými pokoji a 7 apartmá. V hotelu dále najdete přijímací halu s recepcí (24-hodinový servis), sejf, směnárnu a výtah. Dále zde můžete navštívit kavárnu, kadeřnictví, bar, televizní místnost a klimatizovanou jídelnou. Je možné využít veřejný internetový terminál a WLAN, stejně jako parkoviště. Pro hosty je k dispozici pokojový servis, možnost praní prádla a lékařské ošetření, venku je k dispozici sluneční terasa a tenisový kurt. V sousedním hotelu je hosté mohou využít plavecký bazén se sladkou vodou (asi 20 m).

V útulně zařízených pokojích je koupelna/WC, fén, telefon, televize se satelitem, minibar, klimatizace, centrální topení, sejf a balkón.
Stravování: Hotel nabízí polopenzi i plnou penzi, všechna jídla formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel Delfin - možnost ubytování

Komentáře

Celkové hodnocení: poměr cena/nabízené služby byl výborný. Kdykoli bych tento hotel navštívil znovu. Také lokalita Tossa de Mar je pro nás nejkrásnějším místem, kde se dá bydlet. Poloha hotelu je skvělá, člověk je prakticky v centru města. Pokoje: Poté co pokojská uklidila koupelnu, vždy to tam trošku divně smrdělo, možná by si měla častěji měnit vodu na mytí nebo hadr. My jsme po jejím úklidu vše opět dezinfikovali. Povlečení na postel by mělo být měněno častěji, především když je na něm viditelný flek od vína. Servis: personál u jídla byl velmi přátelský, když člověk ovšem neumí španělský, nemá žádnou šanci se s ním domluvit. Paní na recepci uměla naštěstí anglicky. Co nám vadilo. V den příjezdu jsme přijeli v 10 hod. ráno, náš pokoj ovšem ještě nebyl volný. Čekali jsme tedy v přijímací hale (snídani jsme si mohli dát za poplatek 10 euro). Ve 13 hod. jsme se znovu ptali, jestli je náš pokoj už hotový, po té co se o nás nikdo nestaral. Pokoj byl již připraven, ale nikdo nám o tom neřekl. Poloha: člověk se dostane na pláž pěšky celkem rychle, také do supermarketu (velký supermarket je vzdálen cca. 5 min. chůze), barů a restaurací je to kousek. Jídlo bylo velmi dobré, pro každého zde bylo něco, každý den se podávaly ryby, maso, těstoviny, saláty, hranolky, zákusky… Pláž: v městě Torsa je velká písčitá pláž, ale co nám přišlo mnoho krásnější - je zde zátoka, kde jsou okolo skály. Je to nádherné místo.

Španělsko na FB