Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coral Platja, Roses

Španělský hotel Coral Platja u moře, Costa Brava

Hotel Coral Platja je od dlouhé písčité pláže oddělen jen promenádou. Místní centrum Roses je vzdálené asi 300 m, hlavní ulice se nachází za zadní částí hotelu.

Šarmantní hotel je postaven v koloniálním stylu. Je čtyřpodlažní a najdete v něm 2 výtahy, recepci, internetový koutek (za poplatek), jídelnu, bar a televizní místnost se satelitem. U hotelu se nachází parkovací místa (zdarma).
Ve venkovní části je celoročně vyhřívaný plavecký bazén. Jsou zde také travnaté plochy s lehátky, která jsou zdarma k zapůjčení.
Zábava: animační programy (červen - srpen), večerní vystoupení např. folklór nebo živá hudba. Pro děti od 5 let je od května do září k dispozici miniklub.

Pokoje jsou vybavené koupelnou s WC, fénem, telefonem, sejfem, minibarem, televizí se satelitem a klimatizací. Pokoje mají balkón nebo terasu s přímým nebo bočním výhledem na moře.

Stravování: polopenze (dle volby buď s obědem nebo večeří) nebo plná penze. Všechna jídla jsou podáváno formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Coral Platja, Costa Brava - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme velmi spokojeni. K hotelu patří velké parkoviště, které je uzavřené a kam se člověk dostane jen pokud má pokojovou kartu. Pokoje s balkónem a s výhledem na moře je třeba si extra zarezervovat! Personál hovoří jen španělsky, francouzsky a anglicky. Hotel leží přímo na pláži, je zde možné si zde zahrát minigolf. Jídlo a pití bylo na španělské poměry velmi dobré. Sport a volný čas: v nabídce je každý večer animační program a wellness.

Španělsko na FB