Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Caprici, Santa Susanna

Hotel Caprici ve španělském letovisku Santa Susanna

Hotel Caprici se nachází přímo na široké písčité pláži. Obchody a příležitosti pro zábavu v Santa Susanně se nacházejí v blízkosti. Centrum je vzdálené asi 500 m.

Oblíbený hotel střední třídy disponuje celkem 238 pokoji a nabízí přijímací halu s recepcí, výtahy, restauraci, bar a místnost s televizí. V udržovaných venkovních prostorách naleznete plavecký bazén se sladkou vodou, sluneční terasu a snack bar (červen až září). Použití lehátek u bazénu je v ceně.
Sport/zábava: posilovna v ceně, za poplatek sauna, stolní tenis, biliard. Přibližně od poloviny června do poloviny září hotel pořádá zábavné a animační programy.
Pro malé hosty je k dispozici oddělený dětský bazén a hřiště, v sezóně také miniclub (4-12 let).

Pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, klimatizací a balkónem.
Jednolůžkové pokoje mají stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, jen jsou o něco menší.

Stravování: je možné si rezervovat polopenzi nebo plnou penzi, všechna jídla jsou formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělsko, hotel Caprici - možnost ubytování

Komentáře

Celkové hodnocení: Poměr cena/nabízené služby byl v pořádku. Kvůli pozdnímu příjezdu a velmi brzkému odjezdu (3:35 hod.) jsme byli ochuzeni o celý den dovolené. To byla jediná věc, se kterou jsme nebyli spokojeni. Hotel se nachází přímo na pláži. Nabízí velmi dobré podmínky pro jízdu na kole a jogging. Absolutně klidná lokalita, avšak blízko obchodů, takže jsme mohli využít veškeré tyto výhody. Pokoje: velmi se nám líbila uvolněná atmosféra v hotelu. Obzvláště přátelský a profesionální personál. Servis byl výborný. Jídlo a pití: měli jsme jen polopenzi. Využívali jsme s naším dítětem hotelový bufet a byli jsme velmi spokojeni. Pláž: na pláži nejsou žádná lehátka. To je ale pro rodiny s malým dítětem spíše výhoda. Bazén je od pláže vzdálen 10 m a tam jsou lehátka i slunečníky k dispozici, jestli na tom někomu záleží. Bazén byl výborný a odpovídal kategorii hotelu. My jsme ovšem vzhledem k bazénu neměli žádné velké očekávání. Hotel je velmi vhodný pro rodiny s dětmi.

Španělsko na FB