Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Blaumar Blanes, Blanes

Španělský hotel Blaumar Blanes, Blanes

Hotel Blaumar Blanes leží uprostřed turistického centra Blanes na španělském pobřeží Costa Brava a od pláže vzdálené 100 m ho dělí pobřežní ulice. V okolí hotelu jsou restaurace, bary, diskotéky a velké množství obchůdků.

Hotel disponuje na 6 podlažích téměř 200 pokoji. Nabízí přijímací halu s recepcí, sejf (za poplatek), směnárnu a výtah. Dále se zde nachází restaurace, přístup na internet (za poplatek). Hostům jsou zde za poplatek k dispozici služby jako praní prádla, půjčovna kol nebo garáž.
Sport a zábava: za poplatek je wellness, dále fitness studio v hotelu Blaucel, stejně jako tenis, biliard a minigolf. Golfové hříště je vzdálené asi 6 km.
Pro děti je k dispozici dětské hřiště a dětský bazén.

Útulně zařízené pokoje disponují koupelnou s WC, telefonem, televizí se satelitem a centrálním topením. Klimatizaci a sejf je možné využít za poplatek. K vybavení pokoje patří také balkón nebo terasa.

Stravování: plná penze nebo polopenze formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Blaumar Blanes, Španělsko - možnost ubytování

Komentáře

Celkem jezdím do Blanes již 12 let. Během těch let jsem byl jednou v hotelu Blaucel a jednou ve Stella Maris a "můj" Blaumar se s nimi nedá srovnat. Strávil jsem zde mnoho krásných hodin a vím, že sem pojedu opět. Před rezervací si musí být člověk jistý v tom co chce.. Ale takové je to holt v životě a nejen na dovolené. Pro mě je to jasné: Blaumar opět rád znovu navštívím. Pokoje se mi velmi líbí, jsou renovované stejně jako některé části hotelu. Znám staré pokoje a změnilo se zde mnohé. Jídlo a pití se zde trochu změnilo, ale to není přeci vše co se za posledních 12 let změnilo.

Španělsko na FB