Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Best Western Les Palmeres, Calella

Španělský Hotel Best Western s bazénem

Hotel Best Western Les Palmeres se nachází přibližně 300 m od historického centra města Calella, v blízkosti velkého množství restaurací, barů a obchodů. Písečná pláž je vzdálena cca 100 m, město Girona asi 50 km.

Hotel je zařízen ve středozemním stylu. Najdete v něm recepci, restauraci, bar s terasou, lobby s koutkem k posezení, internetový terminál (za poplatek), výtah. Veřejné parkování v okolí hotelu (částečně za poplatek).

V zahradě se nachází sluneční terasa s plaveckým bazénem (cca 30 m2), lehátka a slunečníky. Na střeše hotelu jsou 2 sluneční terasy, jedna z nich je s malým bazénem a druhá s whirlpoolem, lehátka a slunečníky jsou v ceně. Za poplatek je malý krytý bazén (4 x 4 m, vyhřívaný), posilovna, sauna a masáže.
Pro nejmenší hosty je určená dětská část v plaveckém bazénu.

K ubytování je připraveno celkem 66 pokojů (cca 20 m2). K jejich vybavení patří vana nebo sprcha a WC, fén, telefon, televize se satelitem, minibar, sejf, klimatizace/topení a balkón.

Stravování: Snídaně nebo polopenze (na výběr oběd nebo večeře) - snídaně a večeře se podávají formou bufetu, oběd je formou výběru z menu o 3 chodech.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Best Western - možnost ubytování

Španělsko na FB