Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bernat II, Calella

Bazén u hotelu Bernat II, Costa Brava

Hotel Bernat II se nachází v klidné části města Calella, cca 100 m od pláže a jen několik minut chůze od místního centra.
Komfortní hotel s elegantní atmosférou disponuje celkem 137 pokoji a nabízí svým hostům přijímací halu s recepcí, výtahy, nekuřáckou restauraci, bar s pianem, krytý bazén, televizní místnost a internetový terminál (za poplatek).

V udržované venkovní části se nachází plavecký bazén se sladkou vodou a se snack barem, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (zdarma). Pro malé hosty je zde k dispozici dětský bazén a dětská herna.
Sport a zábava: Stolní tenis a posilovna jsou v ceně ubytoávní. Billiár je za poplatek, stejně jako nové wellness centrum s hydromasáží, saunou, parní lázní a zážitkovými sprchami.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybaveny koupelnou a WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, minibarem, klimatizací/topením a balkónem.
Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - všechna jídla během dne jsou podávána formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Bernat II - možnost ubytování

Komentáře

V tomto hotelu jsme nebyli poprvé a určitě ne naposledy. Byli jsme zde velmi spokojení a určitě zde ještě jednou strávíme naši dovolenou. Personál na recepci byl obzvláště milý. Pláž je vzdálena cca. 5 minut chůze. V bezprostřední blízkosti je mnoho restaurací a kaváren stejně jako několik obchodů. V noci je zde kvůli diskotékám a hlučným turistům bohužel docela rámus. Měli jsme pouze snídaně a ty byly velmi bohaté a pro každého zde bylo něco. Bazén u hotelu byl velký tak akorát a čistý. Vlakové spojení do Barcelony bylo velmi dobré.

Španělsko na FB