Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aqua Promenade, Pineda De Mar

Španělský hotel Aqua Promenade nedaleko pláže

Hotel Aqua Promenade leží přímo v centru letoviska Pineda de Mar. Nachází se na pobřežní promenádě, od 3 km dlouhé pláže je oddělený jen železniční tratí, na pláž se dostanete podchodem. Letiště Girona je vzdálené asi 30 km a letiště v Barceloně 60 km. Lloret de Mar se nachází ve vzdálenosti cca 18 km.

Moderní hotel střední třídy nabízí 172 pokojů, 2 panoramatické výtahy, lobby s recepcí (24-hodinový servis), internetové připojení (PC za poplatek), WLAN (za poplatek), směnárnu, obchod se suvenýry, restauraci, snack bar, kavárnu s terasou a televizní místnost.
Ve venkovních prostorách se nachází malý plavecký bazén (oddělená část pro děti) a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Hotel pořádá pravidelné denní a večerní animační programy, hry a různé aktivity, večerní mezinárodní show, flamengo, diskotéku a živou hudbu několikrát týdně. Za poplatek je herna, stolní tenis, tělocvična, biliárd, sauna, whirlpool.

Pokoje jsou vybavené vanou a WC, fénem, klimatizací, telefonem, trezorem, televizí se satelitem a balkónem.
Rodinné pokoje jsou vybavené stejně, ale mají navíc oddělenou ložnici a terasu.
Pokoje Premium mají navíc přímý výhled na moře.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Aqua Promenade s bazénem
Španělský hotel Aqua Promenade - ubytování

Místo

Hotel Aqua Promenade 41° 37' 19.3548" N, 2° 41' 29.3316" E

Komentáře

Byly zde dva prosklené panoramatické výtahy a jedno velké foyer. Velice se mi líbily velké, moderní schody. Jídelna naopak připomínala spíše nádražní halu. Pokoje byly uklizené a ručníky se měnily každý den. Zaměstnanci na recepci a v jídelně hovořili několika jazyky a byli velmi milí. Hotel se nachází na málo frekventované ulici, kde se jednou nebo dvakrát týdně koná trh. Nádraží, odkud se dostanete za cca 70 minut do Barcelony a pěší zóna jsou vzdálené jen několik kroků. Výhled na moře z okna ve 3. patře byl nádherný. Rezervoval jsem si pobyt s polopenzí, obzvláště dobré a bohaté byly večeře. Byly zde např. saláty, zelenina, dobré ryby a maso a velký výběr ovoce. Je zde malý bazén, ve kterém byla voda už na začátku března. Pláž není moc široká, ale také ne úzká. Na začátku března bylo na pláži i přes dobré počasí (okolo 25°C) málo lidí. Pláž byla čistá a udržovaná. V okolí se toho dá mnoho podniknout. Např. turistické výlety do hor v okolí nebo jet na výlet do Barcelony. Večer má místní pěší zóna zvláštní atmosféru.
Location

Španělsko na FB