Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aqua Montagut, Santa Susanna

Španělský hotel Aqua Montagut s bazénem

Hotel Aqua Montagut se nachází v hotelové zóně ve španělském letovisku Santa Susanna, cca 150 m od písečné pláže, od které je oddělen pobřežní silnicí. Nejbližší obchody a zábavní podniky jsou vzdálené asi 200 m.

Moderní a komfortní hotel disponuje celkem 186 pokoji a k jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, výtahy, restaurace, snack bar, společenská místnost, televizní místnost, internetové připojení WLAN (za poplatek).
V prostorné zahradě je plavecký bazén (140 m2) se sladkou vodou, oddělený dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma.

V ceně ubytování je aerobic a vodní gymnastika, hotel 6x týdně pořádá pestrý animační program a večerní show, jako např. flamenco, diskotéku nebo živou hudbu. Za poplatek je stolní tenis, biliárd a fotbalové hřiště u hotelu Aquamarina.
Pro malé hosty je dětský klub (4 - 12 let), dětské hřiště a dětská diskotéka.

Moderně vybavené suity (cca 34 m2) disponují obytnou místností kombinovanou s ložnicí s rozkládacím gaučem, vanou a WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, minibarem (za poplatek), klimatizací a zařízenou terasou.
Premium suity mají navíc LCD televizi, WLAN (zdarma), výhled na bazén a ručníky u bazénu.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Aqua Montagut - ubytování

Místo

Hotel Aqua Montagut 41° 38' 10.6152" N, 2° 43' 23.3076" E

Komentáře

Suita byla velmi dobrá, měla 2 samostatné ložnice. Pokoje byly a čisté. Do Barcelony se dostanete snadno, je vzdálena cca 50 km. Hotel se nachází v centru, cesta k pláži vede přes koleje nebo podchodem. Velké nákupní centrum je vzdálené 10 minut chůze. Snídaně a večeře byly velmi bohaté a pestré. Byly zde stále různé rybí pokrmy, jehněčí, hovězí, vepřové a kuřecí maso. Dobrý salátový bar. Je zde venkovní bazén pro děti i dospělé. Krytý bazén se nachází v sesterském hotelu, který je vzdálen cca 300 m. Každý večer je pořádáno hudební představení. Dětský klub pro děti od 4 do 10 let, ale personál umí jen anglicky a španělsky.
Location

Španělsko na FB