Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alhambra, Santa Susanna

Španělsko - Costa Brava, část hotelu Alhambra

Hotel Alhambra je vzdálen od pláže jen asi 150 m. V blízkém okolí letoviska Santa Susanna najdete velké množství restaurací, barů a obchůdků.

Moderní hotel zařízený v arabském stylu disponuje na 6 podlažích celkem 240 pokoji. K vybavení patří přijímací hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), restaurace, bar, kavárna, zmrzlinárna, diskotéka, televizní místnost a herna.
Ve venkovní části je plavecký bazén se sladkou vodou a sluneční terasou. Lehátka jsou zde zdarma k dispozici.
Sport/zábava: za poplatek volejbal, stolní tenis, biliard, posilovna a sauna. Hotel příležitostně pořádá zábavné a animační programy.
Pro malé hosty je k dispozici oddělený dětský bazén, hřiště, v červenci a srpnu miniclub a minidisco.

Dvoulůžkové pokoje jsou vkusně zařízené koupelnou/WC, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, klimatizací a balkónem.

Stravování: polopenze či plná penze, všechna jídla jsou podávána formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel Alhambra - možnost ubytování

Komentáře

Hotel není vhodný pro ty lidi, kteří mají rádi svůj klid. Vůbec jsme nebyli spokojení s dopravou z letiště – pán byl velmi neochotný a nepříjemný. Hotel byl celkem v pořádku, jen večer tam bylo dost hlučno a stále jsme čekali v dlouhých frontách na jídlo (ráno i večer). Číšník zkoušel pomocí různých triků od nás získat víc peněz, např.: velké nebo malé kafe? Člověk dostal normální kafe, jen za víc peněz. Namísto 10 euro mi vrátil jen 5 a o těch dalších 5 jsem si musel říct. Pokoje - na našem balkóně byl večer slyšet hodně velký rámus, protože v okolí hrály vždy min. 3 kapely. A to vždy od 19:00 do 23:30. Servis - při výdeji pokojů jsme museli čekat do 12:00 hod. a pak stálo ve frontě 30 – 40 lidí. Čekalo se ve frontě okolo 40 min. ve velmi vyhřáté místnosti. A poté jsme museli čekat do 14:00 hod. až byl náš pokoj uklizen. Poloha - vlakem se dá celkem rychle dojet do Barcelony nebo do jiných okolních měst.

Španělsko na FB