Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Playa Victoria, Cádiz

Španělský hotel Playa Victoria u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Playa Victoria je umístěn v nové čtvrti španělského města Cádiz, hned vedle 8 km dlouhé písečné pláže, mezi plážovou promenádou a hlavní ulicí.

V blízkosti hotelu se nacházejí obchody, butiky, bary a restaurace. Do městského centra je to asi 2 km daleko, autobusová zastávka je cca 80 m od hotelu. Transfer z letiště trvá cca 40 minut.

Zařízení

Moderní hotel střední třídy nabízí k ubytování 188 pokojů v 6-patrové hlavní budově, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí a výtahem, bary, klimatizovaná restaurace s nekuřáckou částí, internetové připojení WLAN / WiFi v celém hotelu (zdarma), hotelové parkoviště a garáže.

Ve venkovních prostorách najdete sladkovodní bazén, sluneční terasu a pool- / snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Hotel pravidelně pořádá živou hudbu, za poplatek jsou vodní sporty na pláži. 35 km od hotelu jsou golfová hřiště Golfclub Montecastillo a Golfclub Novo Sancti Petri.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje (cca 26 m²) jsou vybavené koupelnou, samostatným WC, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací, trezorem, mini barem (za poplatek), satelitní TV, internetem WLAN / WiFi, telefonem, balkónem směrem k moři.

V nabídce jsou také suity (cca 38 m²), které mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc kombinovaný obývací prostor s ložnicí.

Stravování

Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu (podle obsazenosti hotelu).

(údaje jsou z roku 2012)

Španělský hotel Playa Victoria s bazénem
Španělský hotel Playa Victoria s restaurací
Španělský hotel Playa Victoria - ubytování

Místo

Hotel Playa Victoria, Cádiz 36° 30' 18.918" N, 6° 16' 39.8568" W
Location

Španělsko na FB