Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mediterraneo Park, Roses

Španělský hotel Mediterraneo Park

Hotel Mediterraneo Park se nachází v místní části Santa Margarita, která je obklopená klidným prostředím. Nachází se cca 200 metrů od písečné pláže. Nejbližší obchody a bary jsou ve vzdálenosti 50 - 100 metrů.

Centrum letoviska Roses na pobřeží Costa Brava je vzdálené asi 1,5 km. Dostanete se tam pravidelnými autobusovými linkami. Letiště Barcelona je cca 170 km daleko.

Moderní hotelový komplex se skládá ze 2 hotelových částí, které tvoří celkem 3 budovy 3-hvězdičkové a 4-hvězdičkové kategorie. Celkem se k ubytování nabízí přibližně 250 pokojů.

Dále k zařízení patří vstupní hala s recepcí, internetové připojení Wi-Fi v prostoru recepce a baru (zdarma), restaurace, bar, krytý bazén a výtahy.

Celý areál je obklopen rozsáhlou zahradou, kde najdete plavecký bazén a oddělený dětský bazén, dětské hřiště, sluneční terasu s lehátky a slunečníky (k zapůjčení zdarma), pool bar (otevřen cca 15.6. - 15.9.).

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako posilovna, bowling, zahradní šachy, minigolf, boccia, stolní tenis, multifunkční hřiště. Pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 - 12 let).

Hotel během letních měsíců pořádá animační programy a večery s živou hudbou. Za poplatek je možné využít saunu, whirlpool a krytý bazén.

4**** hotel Mediterraneo Park má 93 má vysoce kvalitních superior pokojů, 105 moderních standardních pokojů a 7 prostorných rodinných pokojů. 3 *** hotel Mediterraneo nabízí 44 standardně vybavených pokojů.

Standardní pokoje v hotelu Mediterraneo Park jsou renovované, k jejich vybavení patří koupelna a WC, vysoušeč vlasů, telefon, klimatizace, satelitní TV, mini lednička, trezor (za poplatek) a balkón nebo terasa.

Superior pokoje mají stejné vybavení, ale jsou s výhledem na bazén.

Rodinné pokoje mají jednou 2-lůžkovou postel a rozkládací gauč, jinak mají stejné vybavení. Maximální obsazení: 2 dospělí + 2 děti.

Pokoje v 3-hvězdičkové části jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, klimatizací, satelitní TV, trezorem (za poplatek) a některé jsou s balkónem.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře se podávají formou pestrého bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Španělský hotel Mediterraneo Park s bazénem
Španělský hotel Mediterraneo Park s restaurací
Španělský hotel Mediterraneo Park - ubytování

Místo

Hotel Mediterraneo, Roses 42° 15' 59.0652" N, 3° 9' 37.1304" E

Komentáře

Celkově jsme byli s dovolenou velmi spokojeni a určitě se sem někdy vrátíme. Hotel má skvělý servis, přátelský personál a výbornou kuchyni. Komplex je dobře udržovaný, má krásné trávníky s palmami. Pokoje a koupelna byly moderně zařízené. K pláži to bylo asi 400 m pěšky od hotelu. Jídlo a pití jídlo bylo prostě vynikající. K snídani byly různé druhy pečiva a sladkostí, pro větší jedlíky třeba smažená vejce se slaninou. Večerní bufet překonal všechna naše očekávání. Mohli jsme si vybrat každý den mezi 3 masitými jídly a 3 rybími pokrmy s velmi chutnými přílohami nebo vyzkoušet rovnou všechno. Samozřejmostí byla paella v různých provedeních. Animace byly dobré, například vodní aerobik. Večer byla obvykle živá hudba v areálu hotelu. Bazén byl vždy super čistý, ale mohl by být trochu větší.
Location

Španělsko na FB