Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Caprici, Santa Susanna

Španělský hotel Caprici u moře

Hotel Caprici se nachází na klidném místě, jen přibližně 150 metrů od široké písčité pláže u Středozemního moře. Velké množství obchodů a zábavních podniků se nachází v blízkém okolí. Místní centrum letoviska Santa Susanna je vzdálené cca 1 km.

Hotel, který zohledňuje životní prostředí, disponuje více než 260 pokoji. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtahy, restaurace, bary, společenská místnost s televizí se satelitem a internetová kavárna.
V udržovaných venkovních prostorách naleznete plavecký bazén se sladkou vodou a sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma. Pro malé hosty je zde samostatný dětský bazén a hřiště.

V ceně ubytování je posilovna. Od poloviny června do poloviny září hotel pravidelně pořádá animační a zábavní program přes den i večer. Pro nejmenší hosty ve věku 4 - 12 let je ve stejném období připraven miniclub.
Za poplatek je stolní tenis, biliárd a sauna.

Pokoje jsou příjemně zařízené a prostorné, k jejich vybavení patří vana nebo sprcha a WC, vysoušeč vlasů, telefon, televize se satelitním příjmem, trezor a minibar (za poplatek), klimatizace/topení (v závislosti na počasí) a balkón.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bohatých švédských stolů.

(údaje jsou z roku 2011)

Španělský hotel Caprici s bazénem
Španělský hotel Caprici s restaurací
Španělský hotel Caprici - ubytování

Místo

Hotel Caprici 41° 37' 46.254" N, 2° 42' 55.7388" E

Komentáře

S tímto hotelem jsme byli velmi spokojení a rádi bychom sem jeli ještě jednou. S nejlepším vědomím a svědomím můžeme tento hotel dále doporučit. Od prvního do posledního dne jsme se zde cítili velmi dobře. Komu se tento hotel náhodou nelíbí, ten by měl strávit dovolenou na svém vlastním balkóně :-).
Location

Španělsko na FB