Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aqua Onabrava, Santa Susanna

Hotelový areál Aqua Onabrava s bazénem ve Španělsku

Hotel Aqua Onabrava leží přímo na promenádě letoviska Santa Susanna, od pláže ho dělí jen pobřežní ulice a železniční trať. Místní centrum Malgrat de Mar je vzdálené asi 1,5 km.

Plně klimatizovaný hotel disponuje 7 patry, recepcí, internetovým připojením (za poplatek), 6 výtahy, jídelnou, barem, kafetérii a minimarketem. U hotelu najdete parkoviště a garážová stání (za poplatek). Na zahradě je bazén s barem. Lehátka jsou zde k dispozici za poplatek, slunečníky zdarma.
Sport a fitness: za poplatek se nabízí biliard, šipky, stolní tenis, posilovna s krytým bazénem, whirpool, sauna, pára, aerobik a masáže. Hotel denně pořádá zábavný program a živou hudbu.
Pro děti je k dispozici miniclub (4-10 let), minidisco a oddělený dětský bazén

Pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, klimatizací, minibarem (za poplatek) a balkónem.
Pokoje premium jsou orientovány směrem k bazénu.
Pokoje superior disponují navíc whirlpoolovou vanou v koupelně a odděleným WC.
Hosté, kteří si zarezervují pokoj typu premium nebo superior obdrží navíc 1 x za pobyt volný vstup do wellness centra a 1 osušku na osobu/den.

Stravování: polopenze (snídaně a dle volby s obědem nebo večeří). Veškerá jídla jsou formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Španělský hotel  Aqua Onabrava - možnost ubytování

Komentáře

Vše bylo skvělé. Jen odjezd na letiště nám byl nabídnut ve 2:50 hod. (odlet v 8:45) a mohl se konat klidně mezi 5:00 a 6:00 hod. Co má člověk během této doby na letišti dělat? Pláž nebyla v ročním období, kdy jsme zde byli hotelem vůbec upravována.

Španělsko na FB