Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sun Palace Albir, L'Albir (Costa Blanca)

Španělský hotel Sun Palace Albir

Poloha

4-hvězdičkový hotel Sun Palace Albir se nachází v klidné části španělského letoviska L'Albir, asi 500 metrů od oblázkové pláže na pobřeží Costa Blanca.

V jeho okolí najdete mnoho restaurací, barů a obchodů, ke kterým se dostanete během asi 10 minut pěší chůzí.

Známá promenáda Paseo de las Estrellas je vzdálená asi 500 metrů od hotelu, maják cca 2 km a městečko Altea 5 km.

K zábavnému parku Terra Mítica a přírodnímu parku Terra Natura se autem dostanete během 20 - 25 minut, do města Benidorm během 10 minut. Mezinárodní letiště Alicante je necelých 70 km daleko.

Zařízení

Hotel byl postaven v roce 2004, k ubytování nabízí 216 pokojů v celkem 10 vilách / domech. K jeho zařízení dále patří klimatizace, vstupní hala s 24-hodinovou recepcí, výtah, úschovna zavazadel, trezor, směnárna, WiFi (za poplatek ve veřejných prostorách), restaurace, jídelna, snídaňová místnost, kavárna a bar, dětská herna.

V krásné a udržované zahradě je umístěn sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénem, sluneční terasa, pool- snack bar a a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mají k dispozici zdarma krytý bazén, za poplatek je wellness centrum - spa, fitness centrum, hamám, salón krásy a solárium, sauna, parní lázeň a masáže.

Hotel pravidelně pořádá večerní zábavu s živou hudbou. Nejbližší golfové hřiště je asi 8 km daleko, zpoplatněná je také hotelová půjčovna kol.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, centrálním topením, trezorem a minibarem (oboje za poplatek), televizí, internetovým připojením (za poplatek), balkónem (za příplatek s výhledem na moře).

Stravování

Snídaně, polopenze, plná penze anebo all inclusive - snídaně, obědy a večeři formou bufetu, občerstvení od 11:00 do 12:00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 23:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2014)

Španělský hotel Sun Palace Albir s bazénem
Španělský hotel Sun Palace Albir s lobby
Španělský hotel Sun Palace Albir s terasou
Španělský hotel Sun Palace Albir s vnitřním bazénem
Španělský hotel Sun Palace Albir - ubytování

Místo

Hotel Sun Palace Albir, Albir (Costa Blanca) 38° 34' 1.5564" N, 0° 4' 2.0928" W
Location

Španělsko na FB