Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Barcelo Marbella, Marbella

Španělský hotel Barcelo Marbella

Poloha

4-hvězdičkový hotel Barcelo Marbella leží přímo v turistickém centru Guadalmina, obklopen krásnou přírodou a tropickou zahradou. V nedalekém jachetním přístavu Puerto Banús najdete restaurace, bary a obchody.

Hotel se nachází přímo u 45-jamkového golfového hřiště, k nejbližší pláži je to asi 2 km daleko. Do centra známého španělského města Marbella je to asi 10 minut jízdy autem.

Zařízení

Tento vynikající hotel velmi dobré úrovně, který byl nedávno otevřen, nabízí k ubytování 206 pokojů na 4 patrech. Dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí (24 hodin), posezení, lobby bar, výtah, restaurace, snack bar s terasou a kadeřnictví.

Ve venkovních prostorách je pro hosty k dispozici sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou, dětský bazén a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mohou za poplatek využívat fitness a wellness centrum (whirlpool, sauna, parní láze, masáže), biliár, vodní sporty na pláži a blízké golfové hřiště. Tee time pro další golfová hřiště lze objednat na recepci, hoteloví hosté obdrží slevu na green fee.

Pro nejmenší hosty (4 - 12 let) je k dispozici od poloviny června do poloviny září mini club a mini disco.

Ubytování

Stylově zařízené a prostorné pokoje jsou vybaveny koupelnou, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, satelitní / kabelovou TV, rádiem, minibarem, trezorem, centrálně regulovanou klimatizací, balkónem / terasou.

Stravování

Hosté si mohou vybrat snídaně, obědy anebo večeře, vše formou bufetu. K dispozici jsou dvě restaurace, jedna á-la-carte a jedna nabízí obědy u bazénu.

(údaje jsou z roku 2013)

Španělský hotel Barcelo Marbella s bazénem
Španělský hotel Barcelo Marbella s terasou
Španělský hotel Barcelo Marbella s restaurací
Španělský hotel Barcelo Marbella s halou
Španělský hotel Barcelo Marbella - ubytování

Místo

Hotel Barcelo Marbella, Marbella 36° 29' 0.7656" N, 5° 0' 23.1048" W
Location

Španělsko na FB