Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Volga, Calella

Costa Brava a hotel Volga s bazénem

Poloha

3-hvězdičkový hotel Volga je umístěn na okraji historické části letoviska Calella (pěší zóna), na pobřeží Costa Brava. Písečná pláž je vzdálená cca 200 metrů, od hotelu je oddělená železniční tratí a silnicí, a je přístupná podchodem pro pěší.

Rušné centrum Calelly s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi je dosažitelné pěšky během několika minut. Vlaková zastávka je asi 50 m daleko.

Zařízení

Příjemný plážový, plně klimatizovaný hotel nabízí k ubytování celkem 173 pokojů na 5 podlažích. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, společenská místnost, 2 výtahy, Wi-Fi (za poplatek), bufetová restaurace a bar.

V dobře udržovaném venkovním areálu je umístěn sladkovodní plavecký bazén, samostatný dětský bazén, sluneční terasa a pool- / snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Hotel pravidelně pořádá dětské animace (červenec - srpen), zábavní program a několikrát týdně taneční večery. Za poplatek je biliár.

Ubytování

Komfortně a moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, přístupem k internetu (za poplatek), TV se satelitním příjmem, ledničkou (za poplatek), klimatizací a balkónem.

Pokoj typu superior mají podobné vybavení, ale navíc Wi-Fi připojení (v ceně), minibar (za poplatek) a ledničkou (v ceně), plážový balíček Beach-Club (lehátka, slunečník a uvítací 1 koktejl). Na výběr jsou pokoje s výhledem na bazén, částečným nebo přímým výhledem na moře.

Stravování

Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Hotel 1-2 x týdně pořádá tématické večery.

(údaje jsou z roku 2012)

Costa Brava a hotel Volga s pláží
Costa Brava a hotel Volga s jídelnou
Costa Brava a hotel Volga - ubytování

Místo

Hotel Volga 41° 36' 55.2816" N, 2° 40' 2.0064" E

Komentáře

Celkově jsem byli v hotelu velmi spokojeni, personál byl příjemný a opravdu se dobře staral o náš pohodlný pobyt. Centrální poloha hotelu byla opravdu bezkonkurenční. Jídlo bylo dobré a byl velký výběr, jen bazén by mohl být trochu hezčí.
Location

Španělsko na FB