Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tropic Park, Malgrat de Mar

Costa Brava a hotel Tropic Park

Poloha

4-hvězdičkový hotel Tropic Park je centrálně umístěn v letovisku Malgrat de Mar na španělském pobřeží Costa Brava. Od malé písečné pláže je oddělen pouze pobřežní silnicí a železniční tratí.

Nákupní a zábavní příležitosti najdete v bezprostřední blízkosti hotelu, centrum s dalšími obchody a restauracemi je vzdálené asi 700 metrů. Na letiště El Prat De Llobregat ve městě Barcelona je to cca 80 km, na letiště v Gironě 35 km.

Zařízení

Moderní a komfortní hotel byl postaven v roce 1990, k ubytování nabízí celkem 204 pokojů na 6 poschodích. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s 24-hodinovou recepcí a směnárnou, klimatizace, výtah, kavárna, bar a restaurace, společenská a TV místnost, internetové připojení WLAN v lobby (zdarma) a internetový koutek (za poplatek). Za poplatek mohou hosté také využít prádelnu, parkoviště a garáže.

V dobře udržované venkovní části se zahradou najdete sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou, samostatný dětský bazén a dětské hřiště, pool- / snack bar. Druhý bazén je umístěn na střešní terase. Lehátka a slunečníky jsou u bazénů k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je stolní tenis, hotel několikrát týdně pořádá večerní zábavní program s živou hudbou, tancem a show. Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (od května do října, 4 - 12 let).

Za poplatek je fitness centrum, biliár a sauna, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů. Platí se také v cca 50 metrů vzdáleném sportovním centru s posilovnou, tenisem a squashem.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, klimatizací (v provozu cca 15.6. - 15.9.), satelitní TV, rádiem, mini barem a trezorem (oboje za poplatek), balkónem.

Rodinné pokoje (2 dospělí + 2 děti, 3 dospělí + 1 dítě nebo 4 dospělí) mají podobné vybavení, ale jsou prostornější.

Stravování

Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Costa Brava a hotel Tropic Park s pláží
Costa Brava a hotel Tropic Park s bazénem
Costa Brava a hotel Tropic Park s restaurací
Costa Brava a hotel Tropic Park s barem
Costa Brava a hotel Tropic Park - ubytování

Místo

Hotel Tropic Park, Malgrat De Mar 41° 38' 16.6308" N, 2° 43' 49.5372" E
Location

Španělsko na FB