Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel S' Agaro, S' Agaro

Španělský hotel S' Agaro s bazénem

Hotel S' Agaro se nachází na pobřeží Costa Brava v zátoce S' Agaro, uprostřed udržované zeleně s piniemi. Od písčité pláže Sant Pol ho dělí jen pobřežní ulice (cca 50 m daleko). Nejbližší obchody a bary jsou ve vzdálenosti 300 metrů, místní centrum s dalšími nákupnímí a zábavními příležitostmi asi 1 km. Playa de Aro je vzdálené 2 km, stejně jako přístavní městečko Sant Feliu de Guíxols se svojí nabídkou kultury a pamětihodností. Letiště Girona je vzdálené asi 30 km a letiště ve městě Barcelona 120 km.

Přátelský plážový hotel byl rekonstruován v roce 2008, je moderně vybavený a plně klimatizovaný, k ubytování nabízí 75 pokojů. K jeho zařízení dále patří přijímací prostor, 24-hodinová recepce (trezor k pronajmutí), výtahy, internetové připojení WLAN, TV místnost, restaurace, bar, kavárna, konferenční místnosti, pokojový servis a prádelna (za poplatek). Je možné parkovat na parkovišti u hotelu nebo na ulici.

V udržované pěkné zahradě se nachází plavecký bazén (9 x 6 m) se sladkou vodou a s výhledem na záliv, sluneční terasa, snack bar (otevřený v červenci a srpnu). Lehátka a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma (ručníky na kauci), na pláži za poplatek.

V měsících červen až září hotel několikrát týdně pořádá taneční večery. Za poplatek je možno využít posilovnu, nové spa a wellness centrum s krytým bazénem, saunou, jacuzzi, a s nejrůznějšími masážemi a procedurami. V okolí se také nachází několik golfových hřišť.
Pro nejmenší hosty je k dispozici oddělený dětský bazén a dětské hřiště.

Hotel nabízí komfortní a příjemně zařízené dvojlůžkové pokoje (možnost přistýlky), které jsou vybavené vlastní koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, postelí velikostí "kingsize", televizí se satelitem, klimatizací a topením, telefonem, internetovým připojením, sejfem a minibarem (oboje za poplatek), balkónem nebo terasou. Některé pokoje za příplatek s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - při polopenzi je možné volit mezi obědem a večeří, snídaně, obědy a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Španělský hotel S' Agaro - ubytování
Španělský hotel S' Agaro se salónkem

Místo

Hotel S' Agaro 41° 47' 30.03" N, 3° 3' 15.768" E
Location

Španělsko na FB