Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rosamar & Spa, Lloret De Mar

Španělský hotel Rosamar & Spa u moře

4-hvězdičkový hotel Rosamar & Spa s nabídkou zábavních, sportovních a wellness aktivit se nachází na konci plážové promenády ve středisku Lloret de Mar. Od písečné pláže je oddělen jen pobřežní silnicí (asi 50 metrů), do centra Lloretu je to přibližně 300 metrů. Barcelona je vzdálená 70 km, Girona 40 km, zastávka autobusu asi 10 m od hotelu.

Velmi oblíbený, dobře udržovaný a plně klimatizovaný hotel nabízí k ubytování 250 pokojů. K jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí, jídelna, gril restaurace, 2 bary, společenská místnost, TV místnost, internetový koutek (za poplatek), bezdrátové připojení (v ceně), výtah, kadeřnictví. Parkoviště u hotelu je placené (cca 9 euro / den), stejně jako garáže (cca 13 euro / den).

Venku najdete 2 bazény - sladkovodní (20 x 13 m) a s mořskou vodou (10 x 5 m, ohřívaný do 30.5. a od 1.10.), dětský bazén, pool bar, sluneční terasu.
Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je fitness centrum (od 18 let) s posilovnou, vířivka a sauna, stolní tenis, boccia, lukostřelba.
Pro nejmenší hosty je připraven Aquagarden Club (15.6. - 15.9., v sousedním hotelu Rosamar Garden), který nabízí zábavu, sport, hry, klauny a mini diskotéku.
Za poplatek je biliard, tenis a wellness centrum (od 18 let) - parní lázně, hydroterapeutické sprchy, ledová jeskyně, relaxační centrum s červeným světlem, kosmetické ošetření, solárium, masáže.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, trezorem, klimatizací, hudebním kanálem, bezdrátovým připojením (v ceně), ledničkou nebo minibarem (nápoje za poplatek), balkónem. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Rodinný pokoj (1 místnost) má 2 lůžka, rozkládací pohovku nebo palandu.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu (částečně i v á-la-carte restauraci Grill), 2 x za týden tématický bufet. Při all inclusive jsou v ceně navíc nápoje k hlavním jídlům, nápoje v baru (s i bez alkoholu, místní značky), občerstvení a zmrzlina pro děti od 10 - 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Španělský hotel Rosamar & Spa s bazénem
Španělský hotel Rosamar & Spa - ubytování

Místo

Hotel Rosamar & Spa 41° 42' 3.5352" N, 2° 51' 22.8168" E
Location

Španělsko na FB