Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Prestige Victoria, Roses

Costa Brava a hotel Prestige Victoria u moře

Poloha

3,5-hvězdičkový hotel Prestige Victoria se nachází hned vedle písečné pláže Santa Margarida, od které je oddělen pobřežní promenádou. Centrum městečka Roses je vzdálené asi 1,5 km, město Barcelona cca 150 km.

V blízkosti hotelu najdete nákupní centrum s mnoha obchody, butiky, bary a restauracemi, nejbližší noční klub je asi 700 m daleko. Zastávka veřejné autobusové dopravy je přímo před hotelem.

Zařízení

Moderní hotel byl postaven v roce 1969 a zrekonstruován roku 2001, dnes nabízí k ubytování 208 pokojů v 8-podlažní budově. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (24 hodin), směnárna, výtah, internetové připojení WLAN, kavárna, TV místnost, klimatizovaná restauraci s nekuřáckým prostorem, dětský klub.

V upravované zahradě najdete sladkovodní plavecký bazén (15 x 6 m) se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek. Pro nejmenší návštěvníky je v provozu od května do října dětský klub (5-12 let) a samostatný dětský bazén.

Wellness a zábava

Pro ubytované hosty je k dispozici malé wellness centrum s krytým bazénem (9 x 4 m, ca. 36 °C), whirlpoolem, saunou, parní lázní. Sportovní nadšenci mají také možnost využít posilovnu.

V hlavní sezóně hotel pořádá denní i večerní zábavní program. Za poplatek je solárium, masáže a další procedury. Zpoplatněné jsou také vodní sporty na pláži, půjčovna kol anebo 25 kilometrů vzdálené golfové hřiště.

Ubytování

Pohodlně a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem, chladničkou, klimatizací, balkónem nebo terasou. Na výběr jsou také pokoje s výhledem na moře (za příplatek).

Stravování

Polopenze nebo plná penze - obědy, snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Costa Brava a hotel Prestige Victoria s bazénem
Costa Brava a hotel Prestige Victoria - ubytování

Místo

Hotel Prestige Victoria, Roses 42° 15' 42.5088" N, 3° 9' 10.0368" E

Komentáře

Byl to příjemný hotel se skvělou polohou hned u moře. Jídlo bylo dobré, všechno čerstvé, čisté nádobí, spousta zeleniny, ovoce i ryb. Jen restaurace je trochu malá, často jsme museli stát ve frontě. Ložní prádlo nám měnili každý druhý den. Večery byly celkem příjemné a klidné, od 20:30 do 21:00 hodin byla dětská diskotéka, později živá hudba.
Location

Španělsko na FB