Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Palamos, Palamos

Španělský hotel Palamos

Apartmánový hotel Palamos se nachází v turistickém centru stejnojmenného městečka Palamos. Velké množství obchodů a zábavních podniků je vzdáleno jen asi 300 m od hotelu, historické městské centrum přibližně 400 m. Pláž se nachází ve vzdálenosti cca 150 metrů, autobusová zastávka 200 m.

Hotel střední kategorie disponuje celkem 144 bytovými jednotkami, které se nacházejí ve dvou 4-podlažních budovách. K jeho zařízení dále patří prostorná přijímací hala s recepci (24-hodinová služba), hotelový sejf a výtah. Dále jsou zde pro hosty k dispozici 2 bary, herna, konferenční místnost a klimatizovaná restaurace s nekuřáckou částí, pračka a sušička na mince.

K hotelu patří plavecký bazén se samostatným dětským bazénem a 2 whirlpooly. K relaxaci láká sluneční terasa s lehátky a slunečníky.
Pro nejmenší hosty je také připraven dětský klub (4 - 12 let) a dětské hřiště.

Ubytovaní hosté se mohou zdarma zúčastnit lekcí aerobicu a aquaaerobicu. V závislosti na sezóně hotel pořádá přes den pestrý animační program a večer různá představení s živou hudbou a tancem.
Za poplatek mohou hosté navštívit saunu se soláriem, vyzkoušet masáže nebo posilovnu. V herně je k dispozici stůl na biliárd. Nejbližší golfové hřiště je od hotelu vzdálené cca 10 km.

Rustikálně zařízené apartmány jsou vybavené koupelnou s WC, kombinovanou obytnou místností s ložnicí, samostatnou ložnicí a nábytkem zařízeným balkónem. K dalšímu vybavení apartmánů patří lednička a telefon.
Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy i večeře formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Španělský hotel Palamos - ubytování
Španělský hotel Palamos a nedaleká pláž

Místo

Hotel Palamos

Španělsko na FB