Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bon Repos / Esplai, Calella

Španělský hotel Bon Repos, Costa Brava

3-hvězdičkový hotel Bon Repos / Esplai leží jen asi 250 metrů od písečné pláže. V blízkém centru letoviska Calella najdete velké množství nákupních a zábavních možností, jako jsou bary, obchody, kavárny, diskotéky a jiné podniky. Město Barcelona je vzdálené cca 30 km, Muzeum Dalího ve Figueres asi jednu hodinu jízdy autem.

V roce 2009 renovovaný hotelový komplex nabízí k ubytování více než 400 pokojů. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, směnárna, výtah, bar, restaurace, salónek, televizní místnost
Vevenkovním prostoru se nachází plavecký bazén se sluneční terasou a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou k zapůjčení zdarma.

Několikrát týdně hotel pořádá taneční večery, každý den pak zábavní animační program.
Pro nejmenší hosty je k dispozici oddělený dětský bazén, dětské hřiště, přibližně od června do září miniclub (2 - 12 let).
Za poplatek je biliárd a půjčovna kol.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, klimatizací, telefonem, satelitní televizí, trezorem (za poplatek), některé pokoje jsou s balkónem nebo s terasou.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější.

Stravování: Na výběr je polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, po celý den různé snacky a zmrzlina (10 - 18,30 hodin), osvěžující nápoje a místní alkoholické nápoje od 10 do 23 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Španělský hotel Bon Repos s bazénem
Španělský hotel Bon Repos - ubytování

Místo

Hotel Bon Repos / Esplai 41° 36' 52.0236" N, 2° 39' 9.0756" E
Location

Španělsko na FB