Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Best Western Premier, Tossa De Mar

Hotel Best Western, Tossa De Mar

Hotel Best Western Premier Gran leží přímo na pláži La Mar Menuda a jen několik minut chůze od místních lokálů a diskoték. Centrum Tossa de Mar se svými pamětihodnostmi a velkým počtem barů, restaurací a obchůdků je vzdálené asi 0,5 km.

Hotel vyšší střední třídy disponuje 7 podlažími. Nabízí kromě výtahu, přijímací haly s recepcí a hotelového sejfu také á-la-carte restauraci, kavárnu, diskotéku, krytý bazén a internetové připojení. Pokojovou službu a praní prádla je možné využít za poplatek. Hotel nabízí kromě jiného také možnost využití garážového stání (za poplatek).
Ve venkovní části je pro hosty k dispozici bazén se sladkou vodou a bar se sluneční terasou.
Sport a fitness: bez poplatku se nabízí posilovna a stolní tenis, za poplatek je biliard, sauna, solárium, spa centrum. Tenisový kurt, půjčovna loděk a minigolf se nacházejí ve vzdálenosti do 5 km.
Pro děti je k dispozici dětské hřiště.

Komfortně zařízené pokoje s výhledem na moře nebo na hory jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem, sejfem, klimatizací a balkónem.
Jednolůžkové pokoje mají stejné vybavení, ale jsou bez balkónu.

Stravování: snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně se podává formou bufetu, ostatní jídla jako výběr z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Best Western, Tossa De Mar - možnost ubytování
Hotel Best Western s bazénem, Tossa De Mar

Komentáře

Velmi pěkné a čisté prostředí, přátelský personál, krásné pobřeží. Pěkně zařízený hotel, pokoje byly spíše malé. Pláž je v bezprostřední blízkosti hotelu (100 m). Historická část města a obchody ve vzdálenosti 300 m. Jídlo a pití - měli jsme jen snídaně. Hotel má vlastní wellness a spa centrum. Hotel není vhodný pro rodiny s malými dětmi, protože hosty jsou většinou lidé, kteří hledají spíše klid a komfort.

Španělsko na FB