Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aqua Aquamarina, Santa Susanna

Španělský hotel Aqua Aquamarina, Costa Brava

3-hvězdičkový hotel Aqua Aquamarina leží přímo na promenádě letoviska Santa Susanna. Od písečné pláže je vzdálen asi 100 metrů, dostanete se k ní podchodem pod železniční tratí.

Od místního centra s nákupními a zábavními možnostmi je cca 400 metrů daleko, od Malgrat de Mar 1 500 metrů a od letiště ve městě Barcelona přibližně 60 km.

Hotel nabízí k ubytování 601 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, 3 panoramatické výtahy, snack bar, restaurace, pizzerie, různé obchody a Festival Bar, přístup k internetu (za příplatek). Parkování u hotelu a v garážích je za poplatek.

Ve venkovním prostoru najdete krásnou zahradu, velký plavecký bazén s několika slunečními terasami, samostatný dětský bazén. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je denní a večerní zábavní program (např. aerobik, hry, sportovní soutěže, vodní aerobic, show, disco nebo živá hudba). pro nejmenší hosty je připraven dětský klub.

Za poplatek je víceúčelové sportovní hřiště (pro fotbal, basketbal anebo volejbal), tenisový kurt, stolní tenis, biliár.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, klimatizací / topením, TV se satelitním příjmem, internetovým připojením (za poplatek), trezorem a balkónem.

Pokoje typu Premium mají navíc minibar (za poplatek), internetové připojení (zdarma), přímý výhled na moře nebo bazén a k dispozici každý den ručník u bazénu.

Rodinné pokoje mají dvě oddělené ložnice s manželskými postelemi, balkón nebo terasu a jinak stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - všechna jídla jsou formou bufetu se "Show-Cooking". Při polopenzi je na výběr oběd nebo večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Španělský hotel Aqua Aquamarina s bazénem, Costa Brava
Španělský hotel Aqua Aquamarina a ubytování, Costa Brava

Místo

Hotel Aqua Aquamarina 41° 38' 4.4124" N, 2° 43' 17.6988" E
Location

Španělsko na FB