Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel AC Malaga Palacio, Malaga

Španělský hotel AC Malaga Palacio

Poloha

4-hvězdičkový hotel AC Malaga Palacio je ideálně umístěn v centru španělského města Malaga, v těsné blízkosti katedrály a nákupní ulice Calle Larios.

Velký počet pamětihodností, stejně jako nákupní a zábavní příležitosti se nacházejí v bezprostřední blízkosti hotelu. Letiště Malaga je asi 11 km daleko.

Zařízení

Moderní městský hotel nabízí k ubytování 214 pokojů rozložených do 15 pater, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s 24-hodinovou recepcí (trezor k pronajmutí), výtah, internetové připojení WLAN, 9 konferenčních místností, prádelna (za poplatek), 2 restaurace a bar.

Na střeše hotelu najdete plavecký bazén a sluneční terasu s fantastickým výhledem na město. Lehátka u bazénu jsou k zapůjčení zdarma, stejně jako využití hotelového fitness centra.

Ubytování

Moderně zařízené pokoje (asi 23 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, ​​klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, minibarem (denně nealkoholické nápoje a pivo ceně), trezorem, internetovým připojením (za poplatek).

Pokoje Superior mají podobné vybavený, ale jsou o něco prostornější a mají navíc CD přehrávač.

Stravování

Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Španělský hotel AC Malaga Palacio s bazénem
Španělský hotel AC Malaga Palacio s posezením
Španělský hotel AC Malaga Palacio s terasou
Španělský hotel AC Malaga Palacio - ubytování

Místo

Hotel AC Malaga Palacio, Malaga 36° 43' 8.5692" N, 4° 25' 10.3836" W
Location

Španělsko na FB